Eljegyeztek? Igényes képeket szeretnél arról a napról? A legjobb helyen jársz!

Bejegyzések

Rólam mondták, nekem írták

Kiemelt szolgáltatásaim

Esküvőfotózás

Az előkészületek, a smink, a díszítés, a ceremónia és utána a buli, a kreatív képek mind-mind prémium minőségben kerülnek megörökítésre. Nincsenek számbeli korlátok, mert nekem a ruhád egy részlete éppolyan fontos, mint az éppen repülő csokor, a legjobb barátod mosolya, vagy az apósod ásítása. :) Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy sok-sok év múlva is mindent felidézhess. És mindezt a legigényesebb magazinok minőségében.

Jegyesfotózás

Az esküvő előtt remek alkalom nyílik arra, hogy egy e-session fotózással megismerjük egymást és hogy még a házasságotok előtt készüljön rólad és a szerelmedről egy igazán laza és vidám fotósorozat. Menjünk el a kedvenc helyeitekre, vagy ahol megismerkedtetek és fotózzunk valami szépet! Így az esküvő fotózásakor már én is tudom, hogy miképp fotózhatlak Benneteket a legelőnyösebben és Ti is sokkal oldottabbak lesztek majd.

Családi események

Összeházasodtatok, oké, most kezdődik az ÉLET! Kisbabát vártok, vagy már meg is született? Keresztelője vagy szülinapja van? Fotózzunk, fotózzunk, fotózzunk! :) Egy érdekesség: van olyan pár, aki évekkel ezelőtt fotóztatta velem az esküvőjét, azóta minden évben ugyanabban a hónapban felveszik az esküvői ruhájukat és a világ valamelyik pontján fényképezünk róluk egy fotókönyvnyi sorozatot. De vannak párok, akiknek minden fontos életeseményüket én dokumentálom évek óta. Imádom ezt a bizalmat! :)

Fine Art fotókönyv

Azt gondolod, hogy a képek digitális formában elegendőek? Akkor hadd mutassak Neked egy Fine Art fotókönyvet, amikor személyesen találkozunk. Ez nem egyszerűen szép, hanem gyönyörű! Brilliáns színek, igényes, kézzel készült kivitelezés és úgy szerkesztem, ahogy szeretnéd. Lehetnek benne csak képek, vagy akár szövegek, idézetek, grafika. Boríthatja a Ti fotótok, vagy akár valódi bőr. Remek emlék Nektek, csodálatos ajándék az örömszülőknek. Ez nem fotóalbum. Ez fotókönyv!

Lépj velem kapcsolatba