Eljegyeztek? Bízd magad művészekre!

Életed egyik legfontosabb napján szeretnél tökéletesen kinézni. Engedd meg, hogy segítsünk, hogy Te legyél a világ legszebb menyasszonya!

 

A hennafestés a világ jelentős részén a menyasszonyok egyik legfontosabb díszítőeleme. Már régen nem csak Indiában vagy Afrikában alkalmazzák. Nyugat-Európában a legjobb hennafestőket már az esküvő előtt sok-sok hónappal, néha akár 1-2 évvel korábban le kell foglalni, hogy biztosan szabad legyen a nagy napon.

 

Tudnod kell, hogy a hennaművész nem egyszerűen csak fest. Ez egy fontos lelki együttlét, egymásra hangolódás. A hennafestés nem tömegcikk, nem szalagmunka… persze csinálják ezt sokan fesztiválokon is, de ez itt most másról szól. Millió személyre szabott minta közül választhatsz. Viseld magadon büszkén, élő műalkotásként hennádat! Egyedi lesz, csak a tiéd. Az ország legjobb hennaművészével közösen azt gondoltuk, hozzuk és terjesszük ezt a remek dolgot Magyarországon is. A magyar nőknél nincs szebb a világon, legyenek még csodálatosabbak a henna által és általunk azon a napon.

 

Ráadásul Gyöngyivel már régi a kapcsolat, ismerjük egymás gondolatát, stílusát, tökéletesen tudjuk, hogyan kell egy menyasszonyt hennával csodálatosan megfesteni és gyönyörűen megfotózni. Mert nem egyszerű szolgáltatók vagyunk.

 

 

Művészek vagyunk. És művészként is gondolkodunk, alkotunk.

*****

 

Engedd meg, hogy együtt mutassuk meg, mit tudunk. Hogy milyen csodálatosat fest Gyöngyi és mennyire gyönyörűt fotózom én.

 

    

Engedd meg, hogy segítsünk, hogy Te legyél a világ legszebb menyasszonya!

 

 *****

Gyöngyvér Mehndi hennafestő művész:
https://www.facebook.com/gyongyver.mehndi
+36 70 7763699

 

Csikós Árpád fotóművész:
https://www.facebook.com/arpadcsikosphoto
http://www.photoforyou.hu
http://www.csikosarpad.hu
Telefon: +36 20 9411015

 

 

Nagyobb méretű fotókért kattints a képekre!