Meztelen a menyasszony!

Persze, hogy Spanyolország! 🙂

A spanyol Pronovias 2018-as menyasszonyi kollekciójának egy része meghökkentőre sikerült. A Wedding Jumpsuit gyakorlatilag alig takarja a menyasszonyt. Első ránézésre meztelen az ara, de a tervezők gondosan, a takarandó helyeket látták el virágmotívumokkal és kristályokkal.

Az alap egy bőrszínű, teljes testet fedő anyag, amely követi a menyasszony testének vonalát. Külön érdekesség, hogy (miután „jumpsuit”) nem szoknyában végződik, hanem meglehetősen bizarr kezeslábasként tervezték meg.

Ha valaki felejthetetlen esküvőt szeretne, ez is lehet az egyik lehetséges megoldás, mert gyanítom, a meztelen menyasszonyra sokan emlékezni fognak. A vendéglista és az ültetési rend összeállításakor érdemes külön figyelmet fordítani az élemedettebb korú öregurakra, meglehetősen kellemetlen, ha a látvány miatt a nagybácsi ketyegője éppen az esküvőn adja meg magát.

Próbálom elképzelni, hogy miként reagáltam volna, ha annak idején az esküvőnkön a jövendőbelimet hasonló ruhában pillantom meg… a dolog kétesélyes: vagy elröhögöm magam, vagy a tanúkat félrelökve jelentősen előrébb lett volna hozva a nászéjszaka.
Egyelőre csak szemlélem, de nem vagyok teljesen meggyőzve. 🙂

 

Kattints a képekre a nagyobb méretért!

Egyébként érdemes megnézni a cég teljes kollekcióját, csodálatos ruháik vannak: https://www.pronovias.com
Forrás: https://mymodernmet.com/naked-white-lace-bridal-jumpsuit

 

Csikós Árpád fotográfus
A Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja